10 Gbps per sekund med hjälp av Quantenna WIFI

Dagens snabbaste 802.11ac routrar levererar hastigheter i nivå med gigabit-Ethernet-anslutningar. Det kan tyckas långsam till nästa år, då Quantenna Communications lanserar sin nya Wi-Fi-chipset. Den tillåter hastigheter på runt 10 Gbps.

De flesta trådlösa chipset på konsumentmarknaden idag kan bara erbjuda 3 dataströmmar samtidigt (det kallas 3×3 MIMO).Aktuella 3×3 802.11ac routrar, till exempel den nya Linksys WRT-1900AC kan leverera dataflöden upp till 1.3Gbps på 5 GHz-frekvensbandet.

Den nya styrkretsen stödjer populära 802.11ac Wi-Fi-standarden, och Quantenna säger att det kommer att fungera tillsammans med alla äldre versioner av denna standard (802.11a/b/g och n).Den är baserad på MU-MIMO-teknik (multi-user MIMO). MIMO-teknik (förkortningen står för multiple input / Multiple Output) skickar och tar emot dataströmmar med hjälp av flera antenner.

Quantenna lösning binder flera kanaler på 5 GHz-bandet för att uppnå en enda kanal som är 160MHz bred (nuvarande 802.11ac routrar använder kanal bindning för att leverera 80 MHz). det betyder att man dubblar kanalens storlek.

Quantenna säger att det förväntar sig att styrkretsen kommer att användas i en mängd olika tillämpningar, inklusive företag och konsument nätverk, samt i ISP infrastruktur. Enligt företag så kommer inte hårdvaran finnas i mobila enheter med batteri men man kan förvänta sig det i routrar, PCIe-kort, bryggor, bärbara moderkort och stationära moderkort.

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy