5 iOS appar som hjälper dig på Twitter

Twitter är ett mycket användbart verktyg för ett företag, och inte bara ett sätt att hänga med kändisskvaller. Men om man verkligen vill utnyttja dess fulla potential kan det ta mycket tid i anspråk. Här kan man marknadsföra sig själv, ha en dialog med folk som bestämmer, se nyheter inom branschen, och mycket mer. Här är en lista på fem appar för iOS som gör det mycket snabbare och lättare att jobba med Twitter.

Tweetbot 3

Tweetbot 3

Med Tweetbot 3 kan man lätt gå igenom sin tidslinje, se på länkar, bilder och mycket mer för att sedan lätt ta bort dem. Med ikonerna längs ner på sidan kan man enkelt byta mellan sina egna uttryck och direkta meddelanden. De sista två ikonerna kan man själv välja vad de ska stå för, man kan välja mellan Återtwittra, Favoriter, Tyst läge, Profil, Sök och Listor. Det man kanske kan säga är att Tweetbot är lite dyr, den kostar 36 kronor vilket egentligen är mycket för iOS appar.

appstore

Twitteriffic

Twitteriffic

Twitterific är en mycket bra app. Den har en stor, fet layot när man ser på tidslinjen och det är lätt att byta mellan tidslinjen, besked och egna tweet genom att klicka på ikonerna högst upp. Det står att appen är gratis, men det är inte helt sant. Om man vill ha den utan reklam kostar det 2 dollar, och om man vill kunna aktivera push notifications så kostar det också 2 dollar. Men det är värt pengarna, så man får allt som Twitterific har att erbjuda.

appstore

Echofon Pro

Echofon Pro

Echofon Pro är ytterligare en app som kostar 5 dollar, men man får en hel del Twitterhjälp för denna summa. Den lyckas visa upp flera twittrar samtidigt, utan att det blir svårt att läsa. Om man är van vid Twitterific och Tweetbot så kan det verka lite rörigt med alla ikoner som finns längs ner på sidan, eftersom de visar upp olika meddelanden och notifications på ett iögonfallande sätt. Men de som använder Twitter för affärer eller sitt företag kommer troligtvis ha stor nytta av Echofon Pro, den har många funktioner och är mycket snabb.

appstore

Tweet7

Tweet7

Tweet7 är inte något för affärsfolk som vill ha lätt tillgång till många av Twitters lite djupare funktioner, som listor och annat. Men den som är mer intresserad av en strömlinjeformad, enkel app så är det här ett bra val. Man har en tidslinje och en knapp för att skiva twittrar. Högst uppe finns det också plats för sökningar. För att se besked eller sin egen profil räcker det med att skjuta sidan åt vänster. Tweet7 kostar 3 dollar och sägs ha den skönhet och enkelhet som en iOS 7 Twitter app bör ha.

appstore

Twittelator Neue

Twittelator Neue

Twittelator Neue påstår att de är den mest uppfinningsrika Twitter appen någonsin som får plats i din ficka. Det är ett djärvt påstående och inte alltid så lätt att uppfylla. Men Twittelator Neue klarar sig ganska bra med sitt sofistikerade gränssnitt. Det är inte en enkel app såtillvida att det blir ganska fullt på skärmen när man tar upp tidslinjen. Men när man växlar till sidan med twittrar blir det lite bättre, där man har ett tidslinjefoto högst upp och relaterade ämnen längs ner. Det är mycket lätt att dra fram de olika sidorna också. Twittelator Neue är inte billig med sina 5 dollar och det kanske inte är den mest uppfinningsrika Twitter appen hittills. Men den är helt klart ett smidigt och sofistikerat verktyg för Twitter.

appstore

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy