Annascase

Annascase

Annascase är det perfekta mobilstället för ditt badrum och kök. Vi har testat produkten och den är helt perfekt den underlättar vardagen och minskar chansen för att mobilen hamnar i toaletten.

Priset är ganska högt om man jämför med produkter från kina. Men med tanke på att produkten är helt svenskt så tycker vi på x365 att priset är lagom. Produkten löser ett problem som har varit svårt att lösa. Min mobil blev alltid blött när jag hade den i köket eller badrummet men nu är problemet löst eftersom jag lägger den på Anna´s case.

Mått

11,5 x 11,5 x 7 cm.

Måtten är lagom och kommer passa iPhone 6 men vi är lite osäkra på hur det kommer fungera med iphone 6 plus.

Användning

Nu har jag använt Anna´s case i över tre dagar och det är väldigt användbart. Jag satte upp det i badrummet och det passar helt perfekt där. Varje gång man ska på toa kan man lägga mobilen där. Ibland sätter jag till och med film och kan kolla och mobilen är stabil och säker. SÅ jag behöver inte ora mig för att den ramlar ner.

Om Annascase

Mobilstället är designat av David Qvick från djurås. Det tillverkas i Vansbro. Iden är helsvensk och helt fantastisk den kommer från Dalarna.

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy