Äntligen kommer reklambaserade Spotify-appen till Windows Phone

Windows phone spotify

Windows Phone användare har länge väntat på att få en gratis version av appen, precis som den som Android eller iOS har haft sedan december förra året. Fram tills nu var man tvungen att betala för Spotify Premium, som kostar 10 dollar per månad, för att kunna använda appen på sin telefon.

Nu har alltså Windows Phone användare liknande möjligheter som de två andra, stora smartphone plattformarna. Man kan skapa listor och spela dem slumpvis, med shuffle. Eller så kan man göra samma sak, men med en speciell artist. Enligt Spotify har man även förbättrat utseendet på sökresultat på Windows Phone appen och det är också lättare att leta igenom de olika artisterna.

Redan sedan maj har man väntat på denna uppgradering, och nu är den äntligen här. Man är fortfarande något efter appen för Android och iOS, men app katalgoen har verkligen blivit bättre de senaste månaderna. Allt detta kommer att vara ytterligare en anledning för användare att byta till Windows Phone.

Man kan fortfarande välja Spotify Premium, oavsett vilken plattform man befinner sig på. Här finns det högre bit-rate spår, möjligheten att lyssna utan att vara uppkopplad och även hela Spotifys katalog. Om man har Windows Phone 8 eller 8.1 kan man ladda ner den nya appen.

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy