Apple startar OS X Beta Seed Program

Apple har äntligen lanserat sitt nya program som gör det möjligt att betatesta senaste versionen av OS X. Förr har betaversionerna varit begränsade till utvecklare alltså dom som betalade för att kunna utveckla appar.

Det är viktigt att komma ihåg att detta är en betaversion och att den kan vara ostabil därför rekommenderar vi att ta backup eller att vara ansluten till en time machine som tar backupp åt dig. Apple rekommenderar och att inte installera detta på din primära dator.

Det finns inga specials krav för att få vara med och testa senaste versionen. Det ända man behöver göra är att registrera sig via apples webbplats och godkänna villkoren som säger att betaversionerna är konfidentiell information och att det inte är tillåtet att dela skärmdumpar. Utöver dom kraven apple ställer på användaren finns det också krav på datorn. Datorn måste ha OS X Mavericks 10.9 eller högre installerat, minst 2 GB ram och minst 8 GB tomt utrymme på hårdisken.

Webbplatsen man registrera sig på finns bara på engelska men själva operativsystemet har stöd för olika språk som tex svenska. Apple vill att man ska rapportera fel och skicka in kommentarer på operativsystemet. Det är viktigt att rapportera in fel men det är också begränsat till bara engelska. Så ifall du inte kan engelska så rekommenderar vvi inte att du hämtar ner betaversionen.  Apple gör det enkelt att rapportera fel och skicka kommentarer med hjälp av en app som heter Feedback Assistant som ingår i betaversionerna.

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy