Automattic förvärvar BruteProtect

Attack mot wordpress

De senaste åren har visa på en ökning i antal botnet attacker på WordPress sajter, brute force attacker. Bara under en månad lyckades pluginskyddet BruteProtect blockera 35 miljoner av dessa attacker. Nu har Automattic förvärvat BruteProtect plugin och har nya planer för detta skydd.

Vad man vill göra är att inkludera pluginet i sitt Jetpack paket. Tillsvidare kommer BruteProtect att fungera medan man arbetar på att integrera den i sitt erbjudande. Automattic erbjuder även BruteProtects premiumtjänst, som tidigare kostade 5 dollar i månaden, helt gratis för sina användare. När man väl har utvecklat teknologin och inkluderat den i Jetpack, kommer BrutePortect att informera användarna i god tid innan de inaktiverar pluginen.

Det är intressant att höra hur BruteProtects grundare, Sam Hotchkiss, berättar hur han byggde den första versionen under ett 18 timmar långt arbetspass förra året, just därför att han märkt hur många botnet attacker som pågick varje dag.

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy