Brasiliens enorma förlust mot Tyskland i världscupen är nu den mest twittrade matchen någonsin

Brasilien mot Tyskland twitter

Återigen har FIFA världscupen hjälpt Twitter att slå sitt eget rekod. Det tidigare rekordet var 16.4 miljoner twittringar från matchen mellan Brasilien och Chile för ett par veckor sedan. Nu slås det rekordet med mer än dubbelt så många twittringar, nämligen 35.6 miljoner för semifinalmatchen mellan Brasilien och Tyskland.

Brasilien blev absolut förödmjukade under denna match där Tyskland gjorde fem mål innan 30 minuter hade gått, för att till sist vinna med 7-1.

Enligt Twitter så sköt antal twittringar i höjden när Tysklands Sami Khedira gjorde mål i den 29 minuten. 580,166 twittringar i minuten blev ett nytt rekord- även detta slog lätt matchen mellan Brasilien och Chile där man hade 389,000 twittringar per minut. För att inte glömma Superbowl 49 med 382,000 twittringar i minuten.

Brasilien mot Tyskland twitter2

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy