Det sägs att Apple kommer att släppa flera olika versioner av iWatch i oktober

Iwatch

Enligt Wall Street Journal så verkar det som att Apples nya smartklocka, som naturligtvis kallas för iWatch, kommer att finnas på marknaden redan i oktober. Det har redan gått flera rykten om detta, men nu verkar det verkligen vara på gång. WSJ har hört från en av  Apples leverantörer att det finns anordningar för ett utskick på mellan 10 och 15 miljoner smartklockor i slutet av året.

Man planerar att släppa olika versioner av klockan, med flera olika skärmstorlekar. Den kommer också att ha mer än 10 sensorer, en del speciellt utformade för hälsa och träning. Detta ses som en naturlig uppföljning av Apples senaste nyhet, Health Kit for iOS 8. Denna innebär att man tillåter tredjeparts appar att lagra data och information. Detta gör det snabbare och lättare att komma åt denna information i en central plats, med Health appen. Genom att nu skapa en enhet med sensorer som man kan ha direkt på kroppen passar bra ihop med Apples steg in i hälsosektorn på senaste tiden.

Många ställer sig säkert frågan hur den nya klockan kommer se ut. Det är inte lätt att besvara den frågan eftersom det finns så många konceptbilder på internet och alla har sina fördelar och nackdelar. Men idag ska vi vissa er som vi tror är mest lika den riktigt iWatch när den släpps.

 

Denna konceptbild har funnits på internet väldigt länge och ser väldigt spännande ut.

Iwatch

 

 

Om apples watch inte ser ut som den första bilden tror vi att den kommer se ut som denna konceptbilden

Iwatch

 

Observera att detta är bara våra uppskattningar och den slutgiltiga versionen kan se helt annorlunda ut. Men vi hoppas att ni i alla fal fick en lite uppskattning på hur den kan se ut. Vilken design föredrar ni? Lämna gärna en kommentar med vilken design ni föredrar.

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy