Egna servrar i svenskt moln – gratis test

Behöver du egna servrar?
Oavsett om du behöver en applikationsserver, webbserver för din hemsida eller möjlighet till säkerhetskopiering i molnet finns ett sätt för dig att enkelt hyra egna servrar. Idenet har lanserat en molnplattform som gör det enkelt för dig att skapa dina egna virtuella servrar i ett svenskt moln.
Du hanterar dina servrar från en användarvänlig och kraftfull portal och kontrollerar enkelt lagringshantering, operativsystem, minnesstorlek, mm för att kunna matcha dina behov.
Även fast Azure@Idenet riktar sig åt den lite mer tekniskt lagda, finns det färdiga mallar för t.ex. webbservrar.

Azure@Idenet – en svensk molnplattform
Vi kallar tjänsten för Azure@Idenet och det är Idenets lokalproducerade molnlösning byggd på Azure-teknik från Microsoft. För de som redan känner till Azure är användarupplevelsen densamma. Men det finns fördelar att dra nytta av – tack vare att det är lokalproducerat får du snabbare åtkomsttider, svensktalande support och lagring i svenska datacenter med redundant teknik.
Läs mer om våra virtuella servrar här.
Testa virtuella servrar gratis

Till alla som vill testa tjänsten ger vi 2 000 kr att använda servrar för. Du får då ett konto helt utan förutsättningar eller bindningstider med en testperiod om 30 dagar. När testperioden är över avslutas ditt konto om du inte väljer att fortsätta och bli debiterad.

Om Idenet

Idenet är pionjärer inom hosting och har varit verksamma sedan 1992. Vi har haft nära samarbete med Microsoft sedan många år tillbaka och är en Microsoft Gold Hosting Partner. I samband med lanseringen av Azure@Idenet blev vi medlemmar i det exklusiva nätverket Cloud OS Network.
Några av våra kunder är Anticimex, Datainspektionen, Boulebar och Adressändring.
Klicka här för mer info om Azure@Idenet.

image4 image3

Idenet är specialister på hosting för företag. Vi vänder oss till företag som ser att kraven på IT-drift är så höga att det är klokt att låta en specialiserad hostingleverantör ta ansvaret. Vad som utmärker oss är förmågan att ta ansvar för drift av verksamhetskritiska applikationer - både generella applikationer, branschspecifika samt specialutvecklade för en specifik kund. Ett axplock av våra kunder är SAS, Barilla, Svensk Filmindustri, PEAB och Kustbevakningen.
Privacy Policy