Enligt den senaste rapporten kommer Google att ge möjlighet till att piffa upp din Nexus 5

Google nexus

Det verkar som att Google hare bestämt sig för att ändra åsikt när det kommer till Nexus skal. Tidigare ansågs Nexus enheter vara utvecklarmodeller, och därför fanns det väldigt få tillbehör på marknaden. Nu verkar det dock som att man kommer att kunna skräddarsy skalen och göra levande bakgrunder, som hänger ihop med utsidan av telefonen. Google håller på och arbetar på ett nytt verktyg som kommer att göra detta möjligt. Det påminner en del om Motorolaas  Moto X, men det är bara för Nexus 5 och enbart för skalen- inte själva telefonen.

Google nexus

För att kunna komma åt Verkstaden måste man gå in på Google Play Store. Här kommer det att finnas ett verktyg som heter Moments, och som kommer att göra det möjligt att ladda upp ett foto. Det kan vara en selfie eller kanske en bild från semestern. Man kan också välja fler bilder som hänger ihop med denna och använda dem för att göra en levande bakgrund. Hur allt detta ska gå till vet man inte så mycket om ännu. Men antingen så är det här en följd av hur bra Nexus 5 har sålt, eller så vill Google försöka ge lite prioritet till Nexus med tanke på hur mycket det finns att välja på.

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy