Ett bra webbhotell för dig

Jag tänkte i den här blogposten skriva lite om hur du kan spara pengar på att använda olika rabattkoder eller erbjudanden när du ska köra igång din hemsidan på ett eget webbhotell hos någon av alla leverantörer som finns på internet.

Det finns många olika webbhotell på marknaden, men jag tänkte tipsa om ett företag som ofta brukar ha bra erbjudanden ute, det är One.com

One.com är ett stort företag som finns i flera olika länder och expanderar hela tiden och tar väl hand om sina kunder. Jag har nog aldrig haft några större fel på mitt webbhotell. Självklart så har serven legat nere någon gång då och då, men då endast max någon
timme. Det händer alla hotell som man kan hyra någon gång.

En sida som vi vill tipsa om är www.rabattkodsidan.se som erbjuder rabattkoder och erbjudandet till blandannat One.com. Finns det inget aktivt erbjudande just nu så kan du signa upp dig på deras nyhetsbrev och bli informerad, på så vis kommer du inte missa ett erbjudande.

One.com erbjuder också oneclickinstaller som gör det superenkelt för en nybörjare att starta en webbshop eller en blogg till ditt företag eller hobbysida. För att använda en rabattkod så klickar du bara på “visa rabattkod” på det erbjudandet som du är intresserad av och använd sedan koden i kassan hos det företag du ska beställa tjänsten hos.

Det finns självklart fler webbhotell att använda och som också har olika erbjudanden, men tänkte mest tipsa om one.com för att jag själv är väldigt nöjd med dem.

Är det något annat du undrar över så tveka då inte att ta kontakt med oss eller skicka ett mail till rabattkodsidan om det är något som du undrar över vad gäller rabattkoder och erbjudanden som presenteras på hemsidan.

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy