Gaming – Tidsenliga produkter

Gaming

Gaming har sedan 90-talet varit en stor del av ungdomarnas liv, och inte minst idag.
Gaming-världen har tagit över och idag kan vi se otroligt stora och häftiga tävlingar inom datorspel, exempelvis ESWC, The International och CPL.

Hemsidan ”The Gamers Webshop” försöker ligga i tiden och är en av de första hemsidorna som gör recensioner på gamingprodukter från olika tillverkare.
De personer som ligger bakom hemsidan har en lång erfarenhet som professionella gamers och klämmer, känner och testar de nya produkterna som kommer ut på marknaden.

Spel-världen har blivit så otroligt stor, det är idag en miljardindustri som är ikapp med att glida om film-industrin i omsättning.
Här gäller det att verkligen hänga med, det kommer nya produkter och innovationer hela tiden som gör en gamer helt galen när hen ska välja en ny setup/uppsättning.

The Gamers Webshop recenserar gamingmöss, gamingtangentbord, gamingheadsetoch sist men inte minst, gamingmusmattor.
Anledningen varför vi skriver ”Gaming” innan dessa ordinära ord är för att dem här produkter verkligen skiljer sig från det sedvanliga tangentbordet, musen eller hörlurarna som ni har när ni sitter och jobbar vid skrivbordet.

Dessa produkter är utvecklade för att vara extra delikata och känsliga för att du som gamer verkligen ska få känslan av att du kan prestera och för att du ska hitta något som specifikt är utvecklat för just spelet du spelar, eller spelsättet, eller sättet som du håller musen på!

Det är så otroligt många faktorer som spelar in, speciellt när man pratar om just, gaming.

Det är precis detta som ”The Gamers Webshop” vill förmedla, dom vill hjälpa dig att hitta den perfekta gaming-setupen.
Idag är det en djungel av olika headset, möss, tangentbord mm och ibland kan det vara skönt att få en professionell fingervisning!

Länk: http://www.thegamerswebshop.com

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy