Gratis webbhotell Node365

Node365.se är ett gratis webbhotell. I motsats till andra webbhotell har de valt att inte ha reklam. De tycker att det gör  hemsidan ful och mindre attraktiv. Samtidigt vill de göra det lätt att starta upp en hemsida och webbplats, publicering på internet ska vara tillgängligt för alla.

Bland de tjänster man erbjuder finns Webbhotell med PHP5, gratis mysql databas, Phpmyadmin och ftp åtkomst. Med ett och samma konto kan man skapa flera webbplatser. Man har också strävat efter att hålla användarupplevelsen enkel, med en väl fungerande administrationspanel. Support är på svenska, men man kan få hjälp på engelska via mail.

Gratis webbhotell

För att kunna ge sina användare en säker webbplats använder man sig av fyra stycken Node.js skript. En för skapandet av filer och mappar, en för kontakten mellan Node.js och php, den tredje för säkerheten och slutligen en för backup och kontakt med administratörerna.

Många av frågar sig säkert hur de kan erbjuda gratis webbhotell utan reklam? De tjänar ju inget på det. Men sanningen är att de tjänar på reklam från deras blogg och på större kunder vilket möjliggör driften av dom mindre kunderna.

Ett citat från deras hemsida:

”Gratis webbhotell är något som alla utvecklare behöver, vi vet om att det är svårt att klara sig med ett mindre projekt på Internet och därför vill vi erbjuda denna tjänst gratis.”
 

Vi testade tjänsten och den verkar riktigt bra ifall man är ute efter ett gratis webbhotell. Det är både enkelt och man behöver inte ha mycket förkunskaper för att kunna skapa en hemsida. Det bästa med tjänsten är att det är helt kstnadsfritt.

Anonym insändare från våra läsare.
Privacy Policy