Hitta och kommunicera med kunder ( Google My Business )

Visa ditt företag på Google

Google har nu släppt ännu ett gratis verktyg, som riktar sig till de som har ett företag. Framför allt de som har en lite mindre firma kommer verkligen att kunna dra nytta av Google My Business. Det ska hjälpa företagen att komma i kontakt med och kommunicera med sina kunder.

Det finns även en app tillgänglig, för Android och iOS. Eftersom de flesta idag arbetar på olika ställen, inte bara på kontoret, så är detta en bra lösning. Denna finner man på Google Play.

Denna nya tjänst kommer att vara till stor nytta för dessa mindre företag, på olika sätt:

– man kan hålla all sin information aktuell på Search, Maps och Google+, vilket underlättar för kunderna att ta kontakt

– genom att ladda upp fina bilder och en virtuell tur inne på kontoret så kan man visa sina kunder varför man är unik och varför man är ett självklart val för dem

– man kommer i direkt kontakt med sina fans och kunder genom att dela med sig av information, nyheter och mycket annat på Google+

– det blir lättare att hänga med vad som sägs på nätet och att svara på Google recensioner som läggs upp

– analysera hur folk når fram till ens företag genom att integrera med AdWords Express och använda personlig inblick

Hantera ditt företag på webben enkelt med hjälp av Google Business

Google My Business löser allt åt dig de samlar all information du behöver på ett ställe så det är lätt att hantera. Dessutom kan du ta med dig informationen tack vore appen som google har skapat.

Det bästa av Google – allt på ett ställe

 

 

Google har försökt olika sätt att dra till sig just företag. Nu kommer man att uppgradera de som använder Places for Business och Google+ Dashboard till Google My Business. Oavsett vad man tycker om allt detta kan man dock säga att det vore dumt att inte ta del av Google Search. Alla andra Google tjänster som man får med är ett bra plus. Och det är verkligen logiskt att kunna kontrollera dem alla från samma ställe.

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy