IFTTT släpps på Android

If This Then That, förkortat IFTTT lanserade för ett par dagar sedan sin officiella Android app på Google Play Store. Den här populära tjänsten gjorde debut på IOS förra året och har nu äntligen nått Android användarna som väntat länge på den här applikationen. Men den 25:e april var deras väntan äntligen över, för då släpptes som sagt IFTTT till Android.

Om du inte vet vad appen IFTTT så ska jag försöka att förklara det för dig nu. Den här appen låter dig som användare skapa ett slags recept som består av en avtryckare och en åtgärd som gör det möjligt för ett antal häftiga att inträffa. Man kan ställa in så att ifall man ändrar sin profilbild på Facebook som är avtryckaren och samtidigt så ändras din profilbild också på Twitter automatiskt som är åtgärden.

Jag har själv använd appen IFTTT med min Philips Hue glödlampor, så ifall väderprognosen förutspår regn så skulle mina glödlampor byta färg till blå. Men om någon däremot skrev till mig på Facebook så skulle lamporna börja lysa rött. Med den här tjänsten har du åtkomst till en rad olika flexibiliteter som kan vara till hjälp för de svåra uppgifterna du möter, men också de lättaste.

Det finns ett stort bibliotek av recept att välja mellan och android kommer med sex stycken dedikerade kanaler för foton, telefon, meddelande, plats, maskin och SMS. Den här heta appen kommer mest troligt att hjälpa dig låsa upp kraften i din telefon eller läsplatta.

Appen har fått väldigt positiv respons på Google Play Store och har över 100 000 installationer och fortsätter att stiga som en löpeld. Trots det har den bara legat ute mindre än 5 dagar. IFTTT lovar dessutom att fortsätta lägga till uppdateringar till applikationen för att göra den ännu bättre.

 

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy