Iphone 6 batteriproblem

Ett flertal läckor har nyligen utgett att Apple inte bara väntas att släppa en iPhone 6, utan nämligen två olika modeller senare under år 2014. Den 4 tums skärm som tidigare använts kommer äntligen att kasseras för att ge rum till en 4,7 och en 5,5 tums telefon. Men det har tyvärr uppstått problem under vägen vilket kommer att försena arbetat.

Tidigare har det rapporterats om att det möjligen kommer bli en försening på den nya 5,5 tums iPhone 6, men med den här förseningen väntas iPhone 6 vara klar först 2015.  Apple kan inte få tag på en tillförlitlig källa som kan producera batterier som är tillräckligt kraftfulla och tunt nog för att passa den nya modellen med 5,5 tums smarta telefon.
Iphone 6 väntas endast vara omkring 0.6 cm tjock, batteriet måste vara mycket tunnare än vad som produceras till tidigare iPhones. Ett stort antal företag kan producera batteriet med tillräckligt hög kapacitet till smarta teleoner, läsplattor och så vidare men problemet är att det oftast inte är nog tunt.

Mest troligt kommer den mest exklusiva versionen av iPhone 6 bli försenad på grund av batteriproblem. Men Apple kommer fortfarande att producera deras 4,7 tums modell och låta iPhone 5s bli en billigare telefon år 2015. Ifall produktionen av iPhone 6’s 5,5 tums version flyttas fram ytterligare, kan den väntas att få namnet iPhone 7.

 

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy