iPhone 6 kommer den 14 oktober

iPhone 6

Många hade tippat att den nya iPhone 6 skulle komma i september, men nu verkar det som att man får vänta en månad till.

Nu pekar alla rykten på 14 oktober som den stora dagen. Bland annat kommer detta från en Apple Store chef som har deltagit i ett internt möte. Där sa man att 14 oktober skulle vara en mycket viktig dag för företaget. Tidigare har man indikerat att både iPhone 6 och iOS 8 kommer att visas upp en månad innan detta, vid ett media möte den 16 september.

Egentligen är det ganska logiskt med ett lite senare datum för att släppa den nya telefonen eftersom man haft en del problem med produktionen. Den här gången kan man förvänta sig två olika storlekar på telefonen, 4.7 tum och 5.5 tum. Den större modellen har haft rätt stora problem när det kommer till produktion, vilket har försenat det hela. Genom att skjuta på datumet har Apple lyckats kompensera för detta och har nu tillräckligt med 5.5 tumsmodellerna i lager.

Man förväntar sig också ett annat media möte i oktober för att lansera en uppdaterad iPad, OS X Yosemite, ny hårdvara för Mac och kanske till och med iWatch. Med andra ord kommer man att kunna köpa sig en ny iPhone 6 medan man redan planerar för allt Apple vill att man ska köpa till jul. Det kan passa ganska bra med att iPhone 6 släpps i oktober, i alla fall för de som köpte iPhone 5 med ett två-årskontrakt i september 2012. Man kan inte göra mycket mer än vänta i alla fall.

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy