Många nya funktioner på Google Glass

Google har nyligen uppdaterat sin plattform till Google glass med den senaste versionen av Android, med en snabb titt på program och tjänster som erbjuds får man veta vad som kommer att finnas i framtidens bärbara enheter.

Det som är häftigt med Google glass utforskar program är hur Google utvecklar nya funktioner medan tiotusentals funktioner redan testat av olika personer.  Några av dessa läggs till i Google glass och vissa tas bort, men i slutändan är det så man får en grym slutprodukt. Det är alltid kul att veta vad som händer bakom kulisserna på Google även fast de inte alltid producerar deras idéer.

Just nu ser det ut som att Google förbereder sig för att utöka antalet röst kommandon till hela 91 möjliga. Just nu finns det faktiskt 127 röst kommandon men många av dem är överflödiga kommandon med annorlunda uttryck för att åstadkomma samma mål. Listan innehåller många kommandon som inte är tillgängliga för tillfället.

Det är också flera alternativ på Google glass som är riktigt användbara, till exempel kan man säga att man vill ta en bild, då tar glasögonen en bild, man kan också om att få vägbeskrivning hem och då får man det. Dessa funktioner är skapta av både Google Inc, men även tredje part företag.

Att använda Google glass är riktigt coolt, men endast om du talar rätt språk. Google Glass har mestadels fokuserat sig på Amerikanska användare, men det är planera på att göra produkten tillgänglig för fler användare. Det finns även möjlighet att ladda ned tyska, portugiska, spanska, franska, italienska och koreanska till Google Glass. Du kommer själv att kunna välja vilket språk du vill ha på din enhet då det blir tillgängligt och man kommer även få välja om man vill han en kvinnlig eller manlig röst på sina glasögon.

Det finns ingen deadline när dessa uppdateringar ska vara klara, men det är någonting vi kan förvänta oss av Google inom ett par månader. Det kommer att vara intressant att se hur Google kan hålla sina glasögon användbara och spännande.

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy