Med NomadPlus får man en iPhone laddare med batteri

iPhone laddare med batteri

Enligt Apple så ska ett iPhone batteri för iPhone 5s hålla i 10 timmar. Men det beror på hur man använder den och efter en tid brukar det bli allt färre timmar innan man måste ladda den igen. Det är inte lätt att byta ut ett gammalt batteri, så istället bär många med sig en laddare eller ett back-up batteri i väskan. Istället har nu Nomad Goods bestämt sig för att kombinera detta och erbjuder en laddare med ett inbyggt batteri, den så kallade NomadPlus.

Hittills säljs NomadPlus bara i Amerika, men man har planer på att komma till den europeiska marknaden inom en snar framtid. Den är billig, kostar bara 39 dollar, men om man är snabb kan man förbeställa den för bara 20 dollar. Man räknar med att börja skicka ut den i slutet av november.

 iPhone laddare med batteri

I princip är det som en Apple laddare, men man har inkluderat ett 1500mAh batteri. Detta gör att laddaren är något större, men fungerar ändå som vanligt. När NomadPlus batteriet är fulladdat kan man ladda sin iPhone 5s med upp till 70%. Detta gör det möjligt för de flesta att fortsätta använda sin telefon tills man kommer hem till sin laddare.

NomadPlus fungerar bäst för iPhone, med de 5V/1A som man har tar det mycket lång tid att ladda en iPad, till exempel. Om man kopplar in sin iPhone med USB så laddas denna först innan det extra batteriet laddas. NomadPlus förväntas få stor spridning, bland annat tack vare sitt förmånliga pris.

 

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy