Novell.nu

Novell.nu

Det är många författare som publicerar sina verk på Novell.nu, och har gjort det i många år. Här kan man gratis få se sina alster i tryck, något som är en alldeles speciell känsla. Många som skriver vill att andra ska läsa det, men att bli publicerad är inte alltid så lätt. Man måste ha både kontakter och resurser, men många som skriver idag gör det på sin fritid eller för att de tycker om det. Novell.nu är då ett utmärkt ställe för att sprida det man skrivit.

Novell.nu har fortsatt att växa, allt sedan starten i 1998. Idag har man Sveriges största katalog av dikter, noveller och artiklar. Man har kontinuerligt uppdaterat sig, och gjort det lättare att använda webbplatsen. Vartefter som internet utvecklas, har man inkluderat de nya fördelarna här. Om man vill publiceras, och synas, är det här rätta platsen. Att skriva är ett fantastiskt sätt att uttrycka sig, man kan lägga ner alla sina känslor och tankar i det skrivna ordet.

Novell.nu har tagits över av Webb365, och man lovar att förbättra användarvänligheten ännu mer. Allt som hittills publicerats kommer att finnas kvar, och som tidigare hoppas man på att innehållet kommer att fortsätta att växa. Internet är ett av de bästa media man har idag för att publicera det man skriver, man når ut till miljoner människor över hela landet eller världen. Man brukar säga att man bara är ett klick från något stort, och det är verkligen passande för noveller och dikter. Vem vet vad som väntar imorgon? Många stora författare har börjat lite smått, men med internet kan man gå direkt från skrivbordet till något stort.

Det är naturligtvis inte alla som har aspirationer på att bli något stort. Man vill helt enkelt att folk ska läsa det man skriver. Men eftersom Novell.nu också är ett ställe dit förläggare och andra kan gå för att hitta nya författare, så finns det alltid en chans. Man har också planer på att samla olika noveller i en bok, om intresset är stort nog. Detta är det fina med sajter som Novell.nu, man träffar också likasinnade personer som har ett stort intresse för det skrivna ordet. Man kan läsa varandras skrifter och dela med sig till vänner och bekanta, på detta sätt ökar läsarkretsen. Genom att publicera på Novell.nu så kan man sprida sina noveller och dikter som ringar på vattnet, med internet ligger hela världen för ens fötter.

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy