Nu kan Google Search för Android förstå flera olika språk samtidigt

Hittills har man varit tvungen att ändra inställningarna varje gång man ville använda ett annorlunda språk på Googles röstsökning. Men med den uppdaterade 3.6 versionen för Android så kan man använda flera olika språk, utan att ändra på någonting.

Det är klart att man inte bara kan börja prata i olika tungor, men det räcker med att man ställer in det en gång för alla. Först går man till inställningar och väljer där Röst, sedan Språk där man kan välja mellan flera olika språk. Det finns 50 stycken och man kan använda fem åt gången.

När man är färdig med inställningen kan man använda vilket språk man vill, av de fem man valt, och börja ställa sina frågor.

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy