Om du ska köpa en iPhone 6 är det bäst att sälja din gamla iPhone redan nu, enligt eBay

Iphone 5

Det är många som ivrigt följer med Apples produktutveckling och bara väntar på att de ska släppa iPhone 6. Samtidigt är det ganska vanligt att sälja sin nuvarande modell för att kunna betala för den nya. Varje gång som Apple lanserar en ny iPhone hänger man med på eBay eller blocket, en av de mest populära sajterna för att sälja begagnade telefoner.

Nu är vi säkra på att det inte är så många dagar kvar innan iPhone 6 kommer till Sverige. Det börjar bli dags att lägga ut den nuvarande telefonen till försäljning, för att man ska få så mycket som möjligt för den.  Tveka inte det är dags för när väl telefonen kommer då kommer också alla börja sälja sina äldre telefoner. Detta kommer göra att dom kommer gå ner i pris extremt nu i början.

Ebay iphone 6

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy