Titta på medan LG rullar upp en 18-tums OLED-panel medan den är på

De senaste innovationerna för att göra det i de TV-apparater som vi kan köpa idag är 4K upplösningar och böjda skärmar. Men om LG får göra det på sitt sätt blir de TV-apparater vi köper i framtiden bli mycket mer flexibla och öppna.

De två videoklipp som vi visar er  nedan visar upp funktionerna i de två nya OLED-panelerna. Den första är en 18-tums skärm som kan vikas över både bakåt och framåt medan videon spelas upp. Detta har gjorts möjligt genom användning av en polyimide film(det Engelska ordet)  istället för plast för att underlätta flexibilitet.

Den andra OLED-panelen är faktiskt halvgenomskinlig. Beroende på det innehåll som visas, man kan också se vad som händer bakom skärmen. Transmittansen är 30 procent (den bästa hittills i transparent LCD är bara 10 procent) och dis har minimerats till endast 2 procent. Detta  tyder på att det kan komma till att bli en TV som sitter över _ fönstret eller gör så att en bild på väggen bakom panelen syns igenom när det inte används.

När det gäller upplösning på dessa prototyp skärmar, är det inte dåligt men behöver förbättras. Vid 1280 x 810 kan de hanterar 720p HD-utgång, men 4K kommer att bli normen snart och det skulle vara bra om LG kan uppnå detta. Ett 60-tums version förväntas redan i 2017, vi är ganska övertygade om att de redan har lyckats att avsevärt ökat upplösningen.

LG presenterade faktiskt denna 18-tums flexibel OLED-panelen tidigare denna månad, men video av den i bruk dök Ett par dagar sedan. Vi misstänker att det kommer att bli en regelbunden besökare till tech konferenser över de närmaste åren och vi kan inte vänta att se 60-tums modellen fungerandes.

Företaget har publicerat ett demo av nästa generations display till YouTube, och du kan se det medan de böjer den som en ormmänniskan, videon på skärmen fortsätter utan avbrott.

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy