Twitter funderar på att ge fler förklaringar till sina hashtaggar

Ibland kan det vara förvirrande med Twitters taggar. Det är inte alla som vet vad alla förkortningar betyder, speciellt inte om man är ny twittrare. Men även de som hållit på ett tag brukar ibland ha problem med att förstå vad vännernas twittrar betyder. Detta har man tagit fasta på och Twitter har nu börjat pröva ut ett nytt verktyg.

Man har lagt ut möjligheten till vissa användare att sätta etiketter på sina twittrars hashtaggar i iOS appen, enligt The Wall Street Journal. Man kan till exempel sätta titeln Throwback Thursday på förkortningen #TBT eller Orange Is the New Black- #OITNB. Som med andra nyheter prövar man först ut den på en liten grupp, man gjorde likadant med Mute verktyget och olika förändringar i upplägget.

Twitter arbetar allmänt på att underlätta för sina användare, även om det kanske inte är möjligt att helt och hållet ta bort hashtaggarna som man hört en del om. Folk har blivit vana vid dem nu, till och med Hollywood och andra stora företag har hoppat på vagnen. En annan sak man talat om att helt och hållet ta bort är @-svar. Samtidigt har man uppdaterat möjligheterna att dela med sig av bilder. Man behöver inte längre ta av sina dyrbara 140 karaktärer för att kunna tagga andra användare. Bra mycket lättare. Och det skulle helt klart vara bra att kunna lägga till lite extra information till de ibland förvirrande twittrarna.

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy