Uppdatering av Google Maps

Google maps för cyklar

Google Maps för Android har uppdaterats riktigt ordentligt och inkluderar nu nivå information och olika förslag på cykelrutter, så det blir lättare att välja den som är bäst.

Med version 8.2 kan man också höra när man kommer att komma fram och var man ska svänga nästa gång.

Google maps för cyklar

När man knappar in en cykelväg kan man se en graf som visar hur nivån är på rutten, den visar också olika alternativ så man kan välja den man tror man orkar med. Eftersom denna funktion fortfarande är i beta får man räkna med lite problem och buggar.

Man kan också göra en massa saker med röstkommandon, till exempel När ska jag svänga? och När kommer jag att vara framme? Google Maps förstår dessa frågor. Det finns även något som kallas för My Places som kommer ihåg vad man sökt på, sparade platser och kartor utanför nätet. Man kan också ge betyg på platser man besökt.

Google maps uppdatering

Som med många andra app uppdateringar kan det ta lite tid innan den når alla. Om man inte vill vänta kan man gå till APK från Android Police och ladda ner den därifrån.

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *