Vem som helst kan köpa Google Glass

Google Glass är numera en helt vanlig produkt som vem som helst kan köpa. Det liknar som ett par vanliga glasögon bågar men saknar glas. Google konstruerade en prototyp som endast vägde 3,600 gram och är lättare än ett vanligt par solglasögon. Det var i mitten av april år 2012 som började man testa produkten och i slutet av maj demostretade Google för första gången hur man kunde använda Google glass till att filma en video. Google Glass är utvecklat av Google X, ett företag inom Google som utvecklat många andra avancerade tekniker, såsom förarlösa bilar

Inköps sidan här är en kvarleva från Googles försäljning som pågick under en dag, sidan kommer tas ned inom kort. En talesman från Google uttalade sig så här:
” Den här länken har skapats för att tillgodose potentiella utfortskare som är intresserade av produkten. Vi kommer stänga ner sidan inom kort. Men som vi alltid gör kommer vi att fortsätta forska med olika sätt att utöka utforskar programmet under de kommande månaderna.”

Med inget jubel från Googles tidigare endags försäljning, kom den nyligen ut till försäljning för allmänheten. De 10 000 kronor dyra glasögonen finns just nu endast på en särskild sida. Det är både lugnande och förvirrande att se en sådan liten super teknologisk sak säljas, om än den är extremt dyr.

Men det är dock skönt att Google äntligen tagit tillbaka det exklusivitetskrav det krävdes för att få Google glass, en gång för alla. Tidigare var det enda sättet att få tag på ett par glasögon genom en inbjudan eller en rekommendation av en befintlig användare. Men nu kan alla köpa Google glas, men det kostar fortfarande 10 000 kronor.

Utmärkelser
Google har vunnit ett par olika priser med deras Google glass. Bland annat korades Google glass som årets bästa uppfinning år 2012. Lisa A Goldstein, en frilansjournalist som föddes döv har testat produkten på uppdrag av personer med funktionsnedsättningar. Hennes recension publicerades i början av augusti 2013. Hon säger att Google glass inte ger någon plats till hörapparater och är inte lämplig att använda för personer som inte förstår tal. Hon förklarade också att det fanns väldigt begränsade alternativ för att få kundsupport, telefonkontakt var hennes enda kommunikationsmedel.

Så här köper du Google glas.
Steg ett: Välj färgen du vill ha på glasögonen.
Steg två: Välj bland alla bågar och nyanser som finns tillgängliga.
Steg tre: Lägg till i varukorgen och betala för glasögongen.

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy