Webb365

Jaroslaw Szymczak som driver Webb365

De allra flesta har insett vikten av en stadig närvaro på nätet. Alla företag behöver en bra hemsida, och man måste se till att folk hittar fram. Problemet är dock ofta att veta hur man ska göra allt detta, man har nog med att driva ett företag och har varken tid eller resurser att ta itu med internet. Det är här som Webb365 kommer in i bilden.

Webb365 drivs av Jaroslaw Szymczak, en webbutvecklare med flera olika specialiteter. Det är ett komplex arbete att utarbeta en nätlösning för en firma, med flera olika delar. Här kan man få hjälp med det mesta, bland annat internetmarknadsföring.

Det man måste koncentrera sig på är dels att skapa en bra hemsida, som är optimerad för både sökmotorerna men även för vanliga människor. Sedan gäller det att rikta trafik till denna sajt, att ranka högt i resultaten hos olika sökmotorer. Detta får man hjälp med hos Webb365, man har god kunskap om vad som fungerar bäst på nätet, och vad sökmotorer föredrar eller inte tycker om men man koncentrerar sig också väldigt mycket på själva besökaren.

Även om man kan en hel del om internet så händer det ibland att man kör fast. Det är lätt att bli hemmablind när man sitter och ser på samma saker hela tiden. Då kan det hjälpa med lite fräscha idéer från en expert, en internetkonsult. Trots sin unga ålder har Jaroslaw Szymczak flera års erfarenhet av webbdesign och utveckling. Han har ett stort intresse för allt som har att göra med internet programmering och marknadsföring, och detta är egentligen grunden om man ska bli bra på något.

Förutom att marknadsföra kundernas sajter kan Webb365 hjälpa till med att skapa dem. Man kan HTML5, CSS3,  jQuery, MySQL databaser med PHP och mycket annat som vanligt folk knappt kan stava till.  Detta är verkligen rätta platsen när man vill vara säker på att man gjort precis allt för att marknadsföra sina varor eller tjänster på bästa sätt.

Problemet är ofta att man riktar sig till både vanligt folk och datoriserade sökmotorer, och det är inte alltid som de tycker om samma saker. I tillägg förändrar sig nätet hela tiden, det är verkligen ett dynamiskt media. Därför krävs det att man ständigt uppdaterar sig och håller reda på vad som gäller just nu. När man har ett brinnande intresse som hjärnan bakom Webb365 har, är det ett nöje att veta hur allt utvecklar sig. För den som lever och andas internet är det helt naturligt att växa och gå framåt, något som alla klienter kan dra nytta av.

Ett av Jaroslaw Szymczaks projekt är just denna webbtidning du läser just nu. Han har också väldigt många andra projekt men detta är ett av hans favoriter. Vill du veta vilka artiklar han har skrivit här på x365? Då är det bara besöka hans profil här på sidan.

Jag har gått en 3-årig utbildning inom IT, jag har jobbat som skribent på flera företag, jag har även jobbat som support och huvudadmin på ett annat företag. Detta har givit mig all erfarenhet jag har behövt för att framställa min kunskaper som idag består av design, buggfix, språkkorrigering, skriva texter och översättningar.
Privacy Policy