Webbplatsen rankar hotell baserat på kvaliteten på deras WiFi

Det finns få saker som är mer frustrerande än att boka det som du tycker är ett stort hotell, och sedan lära sig om den bedrövadande WiFi-tjänsten du är utsatt för när du anländer … När du nästan säkert redan betalat för din vistelse.

När några av oss bokar hotellrum, är våra första tankar inte om de erbjuder kaffe på rummet, eller om hushållningen erbjuder några extra små flaskor av schampo. Istället går våra blickar åt att skanna omedelbart efter ”Free WiFi” någonstans i boknings webbplatsen. Löftet om gratis WiFi är ett stort drag i dagens ålder av ständig uppkoppling. Ingenting kan vara mer nedslående än att slå på din bärbara dator, bara för att inse att hotellets WiFi är så långsam att det tar fyra timmar att se trettio-minuters video.

Det kan finnas ett botemedel för det, eller åtminstone ett sätt att veta om hotellet har dåligt  internet. Hotelwifitest.com är en webbplats som gör precis som namnet antyder, hemsidan get dig en lista på hotell som är rangordnade av kvaliteten på deras internet.

Kvaliteten på internet finns i vissa hotellrum guider, men Hotel WiFi Test syftar till att gå längre än att bara lösa problem med, eller söka förslag till problemlösning från, många andra parter. Tack vare sin ”state-of-the-art” maskininlärning teknik som kan förutsäga kvaliteten på trådlösa anslutningar  på plats.

”Förutsägelse verktyget fungerar på ett liknande sätt till den färdiga tankeprocessen av en erfaren resenär. Människor som reser mycket vet att WiFi är snabbare i vissa städer och länder än i andra, att vissa hotellkedjor ger överlägsna Internettjänster, samt att ett antal andra faktorer påverkar WiFi hastighet ”, säger företaget.

Sajten hävdar att de täcker över 100.000 hotell runt hela världen. Du söker genom att söka efter staden, och resultaten rangordna hotell och samtidigt visar en rad förväntade WiFi hastigheter, tillsammans med alla de vanliga variabler som spelar roll: som pris, adress och betyg från Hotel.com.

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy