Yoddla

Yoddla
Uppdaterat inlägg från 11 Jul, 2014

Yoddla ett helt nytt affärssystem direkt på webben. Yoddla har ett riktigt modernt användargränssnitt och erbjuder grundläggande funktionerna som ett affärssystem borde ha. Yoddla är inte bara ett CRM utan de har lite extra funktioner som gör det enklare.

Yoddla systemet:

Yoddla första sidan efter inloggning

Som ni ser på bilden ovan så ser systemet väldigt modernt ut och det har mer funktioner en ett vanligt CRM. Det vi saknade här är möjligheten och flyta runt rutorna och anpassa vart dom ska vara. Det finns stöd för det i andra CRM system.

Yoddla lista på fakturor

Här är en annan vy i Yoddlas affärssystem. Här kan man se lista på fakturor som har skapats vilka som är betalda och vilka som inte är betalda.

Yoddla redigeringsmöjligheter

Denna delen av Yoddla tyckets vi verkligen om. Man kan anpassa Yoddla efter sina behov. Du kan tex. ändra profilfärg på offerten. Det som vara väldigt användbarat är taggar. Man kunde skapa taggar och lägga upp dom på olika saker som i exemplet ovan så finns det två taggar skapade ena för dalarna och andra för övriga landet.

Yoddla fördelar:

  • Väldigt modernt
  • Responsivt med funkar ej till 100% (Vi har snackat med ansvariga på Yoddla och dom sa att det ska fixas tills nästa version.(Uppdaterat 15 januari 2015))
  • Enkelt man lär sig systemet fort
  • Priset var väldigt bra eftersom Yoddla hade ett gratis paket.

Yoddla nackdelar:

  • För få funktioner – Systemet har ej varit ute på marknaden tillräckligt länge för att få allt som krävs för alla. Nu finns det många fler funktioner. (Uppdaterat 15 januari 2015)
  • Kundregister – Hämtar inte informationen om kunden automatiskt när man skriver in Org. nr/P. nr.
  • Tabeller överallt – Informationen i systemet vissas som tabeller det är alltså inte så mycket som vissas grafiskt. Mer grafisk istället för tabeller. (Uppdaterat 15 januari 2015)

Yoddla slutsats:

Yoddla är ett väldigt bra system men det behöver utvecklas mer. Vi saknar ganska många funktioner som man kan hitta i andra CRM/Fakturerings system. Det är riktigt bra att priset ligger så lågt som gratis. Det gör att man kan använda systemet och vänta på att det bara ska förbättras. Men vi gillar Yoddla starkt vi kanske inte skulle rekommendera det i dagens läge men kanske om någon månad. Då systemet har hunnit utvecklas och kunderna har skickat in sin feedback på vad som behövs att förbättras.(Uppdaterat 15 januari 2015)
Yoddla är ett riktigt bra system dom har ändrat väldigt mycket sedan den första versionen som vi recenserade och vi rekommenderar dom starkt. Många nya funktioner som gör det ännu bättre än det var. Priserna har ändrats också och nu har dom en mycket tydligare prissättning.

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy