Zervant bokföringsprogram

Enkel fakturering och bokföring

Idag bestämde vi oss för att testa Zervant. Det är ett faktureringssystem och de har också bokföring. Detta gör det väldigt enkelt speciellt för dig som driver enskild firma för då har du hela ekonomi lösningen på ett och samma ställe. Systemet är väldigt enkelt och det sköter allt. Man får 30dagars prov period så man kan testa systemet och känna efter ifall det är något för dig eller inte.

Det är väldigt enkelt att registrera sig och systemet är väldigt modern och genomtänkt när det gäller funktioner. Systemet passar bäst för enskilda firmor och det är på grund av att det automatiskt använder sig av kontantmetoden. Systemet är billigt och för en enskild firma finns det två betal steg som är bra det första är mini och det kostar 59kr/månad. I mini är man begränsad till max 3 fakturor per månad. Detta borde inte vara något problem men ifall man behöver mer så finns deras pro paket som kostar 99kr/månad. I det så ingår det obegränsat med fakturor per månad. Utöver dom paketen har dom större paket men enligt oss så passar dom inte enskilda firmor. Sammanfattningsvis kan vi säga att systemet är väldigt enkelt och perfekt för dig som precis öppnat en enskild firma. Besök deras hemsida genom att klicka här.

Jag har goda erfarenheter av att designa moderna och användarvänliga hemsidor med hjälp av HTML5 och CSS3. Jag anpassar hemsidor för olika plattformar T.ex. mobiler och surfplattor, för att kunna tillfredsställa alla användare. Jag använder mig även av jQuery vilket gör hemsidorna mer responsiva, interaktiva och användarvänliga. Dessutom har jag väldigt mycket erfarenhet med dynamiska webbsystem och hantering av MySQL databaser med PHP.
Privacy Policy